Naiset, N2D

SB Naantali - SBS Wirmo

HaNi halli

Naantali vs Wirmo 5-3

Päivän toinen ottelu vastassa hyvin kauden avannut Wirmo, joka on viime kaudesta vahvistunut ja saanut pelinsä kulkemaan uuden valmentajan myötä. Wirmoa vastaan pelasimme edellisen harkkapelin tasan, joten nyt nähdään viimeisin tilanne päivitys.

1. Erä Naantalilta pieniä muutoksia kokoonpanoon Noora Laineen ollessa päivän toisesta poissa. Taukoa ollut molemmilla joukkueilla ja vähintään banaanit syöty. Wirmo aloitti vahvasti ja N1 ei ollut juuri palloa saanut kun Elli Pirkkama ajassa 1.21 vei Janina janttu Sirolan syötöstä Naantalin 1-0 johtoon. Minuutti tästä ja paikat oli jo 2-0 lukemillekin ja pallonhallinta siirtyi erän edessä Naantalille. Wirmo nousi kuitenkin tasoihin ja äkkiä peli olikin vuorostaan heidän. Ilman Naantalin maalissa mainiosti aloittanutt Mia Suomista olisi Wirmo jo tehnyt useammankin. Erän viimeisellä minuutilla Amelia ame Alanne vei kuitenkin maltilla hyvin pelanneen Ellin syötöstä 2-1 taukojohtoon.

2. Erä alkoi sekavissa merkeissä, mutta vajaa 3 min erää pelattu ja Matilda matte Kallio teki hyvällä sijoituksella 3-1 maalin, syötön antoi janttu. Päivä on vahvasti ollut jo nyt puolustuksemme sillä myös maalinteossa on tänään onnistuttu. Aivan valmennuksen toiveiden mukaisesti. Maalia seuranneet minuutit olivat meiltä hyvää peliä. 25 minuutin kohdalla Aino Vainiolta hieno nousu ylös ja 4-1 Piia piiu Vainion syötöstä. Kolmas erä aloitetaan ylivoimalla.

3. Erä ylivoimasta huolimatta maalintekoon karkasi Wirmo. Alivoimalla 4-2 kavennus. Peli jatkunut hyvinkin sekavana jäähyn jälkeen. Wirmo ollut terävämpi. 40 minuutin kohdalla Anu Lehtovirta teki kuitenkin piiun vahva esityön jälkeen 5-2. Peli ei tähän ratkennut vaan Wirmo kavensi vajaassa minuutissa. 5-3 kuitenkin meille.