Naiset, N2D

FBC Turku - SB Naantali

Sport Garden

Ensimmäisen kierroksen päätös vs FBC

Aikainen aamu ja kylmä Sport Garden. Katsotaan miten hereillä joukkue on kun ensimmäisen kierroksen päätösottelussa vastassa on kotijoukkue FBC.

Hereillä ei ihan kaikessa oltu, Anulla valkoinen pelipaita ja Idalla harkkapaita. Siitä huolimatta Susanna suski Meklin teki maalin Ida Mäkisen syötöstä. Alivoima pelatiin hyvin. Sen jälkeen meidän toinen, jäähyllä istuneen Jasmin jasu Ruusolan tehdessä suskin syötöstä. Sitä vastoin meidän ylivoima ei toiminut.

Toisen alussa FBC karvasi kovin, meidän peli oli jonkin verran sekaisin ja sorruttiin mailan hakkaamiseen. Saatiinkin toinen AV jonka aikana vastus kavensi 1-2 tarkalla yläpesällä. Meidän ykkönen on kuitenkin pelipäällä ja nopeasti edellisestä Micaela mikke Sirola Suskin syötöstä 1-3 ja seuraavaksi Jasu Mikken syötöstä 1-4. Viisi minuuttia ennen erän loppua pääsi kakkonenkin vauhtiin ja Amelie ame Alanne teki erätauolle lukemiksi 1-5 Janina janttu Sirolan syötöstä.

Kolmas olikin sitten jo selvästi meidän alusta loppuun. Suski Idan syötöstä 1-6, Janttu Amen syötöstä 1-7, Suski Mikken syötöstä 1-8 ja lopuksi Jasu 1-9. Viimeisen minuutin aikana vielä loistavaa hyökkäuspeliä, mutta 10 jäi syntymättä. Maalissa Mia Suominen pelasi hyvin ja puolustuksessa Olivia Saurama debytoi erittäin hyvin. Treeneissä valmennukselta herjaa saanut Suski vastasi ja 5 pisteen ottelu!