Naiset, N2D

SB Naantali - Ryhti

Maijamäki

Naapurin Ryhti vastassa

Jännitystä ilmassa, kuten aina, Ryhdin tullessa vastaan. Ottelun ensimminen erä Naantalilta laadukasta peliä, pitkät syötöt kulkivat erinomaisesti ja vauhtia riitti kun N1 vyörytti hyökkäyksiään. Ryhti puolusti maalin edustaansa todella hyvin sillä 2-0 erälukemat olisivat voineet olla suuremmatkin. Naantalin ensimmäisen teki tutkapari Sirola Micaela Mäkinen Iida. Toisen Sirola Janina Laineen Nooran syötöstä. Naantalin maalissa Paula Partisella ei töitä riittänyt.

Toinen erä oli edelleen Naantalin täyttä hallintaa ja pitkät syötöt ja syöttöpeli muutenkin oli kauden parasta. Ryhti teki parhaansa ja siitä johtuen maaleja tuli vain yksi jonka teki Noora Amelie Alanteen syötöstä. Erän lopulla Ryhti sai ottelun ensimmäisen tilanteensa Paulan maalille.

Kolmannessa ei maaleja enää nähty, N1 otti vähintään ansaitun 3-0 voiton sillä koko joukkue pelasi erittäin liikkuvaa ja laadukasta salibandyä joka käytännössä varmisti paikan sarjan finaaleihin.