Naiset, N2D

SB Naantali - SBS Wirmo

Maijamäki

Finaalipaikan jo varmistanut N1 kohtaa kärkipelissä Wirmon

Ottelu alkaa klo 16.30. Wirmo pelaa par’aikaa FBC Turkua vastaan ja voittamalla sen tulee myös varmistamaan paikan finaalissa. - Fbc oli kuitenkin vahvempi joten finaali vastus ei ainakaan ennen nyt alkavaa peliä selvinnyt. Wirmolla siis varmasti yritys tapissaan. N1 on kauden tilastotappion jo pelannut, joten täysillä syytä pelata viimeiset neljä runkosarjapeliä.

Ensimmäinen erä starttasi edustukselta laadukkaasti ja ansaitusti ajassa 5.15 Venla Pönni laadukkaalla vedolla maskin takaa Piiu Vainion syötöstä 1-0. Puoli minuuttia myöhemmin Micaela Sirola lukemiksi 2-0. Tämän jälkeenkin syötöt soljuivat ja paikkoja oli useampaan, Wirmo kuitenkin kavensi reilun 12 minuutin jälkeen Naantalin hieman huonosti ajoitetun vaihdon myötä. Reilu minuutti tästä ja Wirmo nousi tasoihin. Aivan viime sekunneillakin vielä Naantalin avopaikka, mutta erätauolle tasalukemin.

Toinenkin erä lähtenyt meiltä hyvin vaikkakaan hyökkäysten lähdöt eivät aivan Ryhti pelin tasolle ole vielä nousseet. Vajaa minuutti pelattu kun Jasmin Ruusola laukoi Iida Mäkisen syötöstä 3-2, mutta läheltä piti tilanteita on ollut jo liiankin kanssa kun erä lähenee loppuaan. Tarkkuutta viimeistelyyn tarvitaan kohden kolmatta.

Toisin kävi sillä pallo meillä ensimmäiset 2 minuuttia, mutta maalin teki kuitenkin Wirmo. Aikamme palloiteltua Wirmo teki toisenkin ja siirtyi ottelussa ensimmäisen kerran johtoon. Naantalin kapteeni Janina Sirola kuitenkin tasoitti Noora Laineen syötöstä kun erää pelattu viiden minuutin edestä. Ei auta vaikka taas pallo enemmän meillä joten päästettiin Wirmo uudestaan eteen. Väkisin väännettiin 5-5 taululle Venla Pönnin tehdessä Anni Lehtosen syötöstä..

Tämä tarkoittaa sitä että runkosarjan finaaleissa pelaavat uudestaan sama kaksikko Naantali vs Wirmo. Mutta pelataan nyt ensin runkosarja loppuun.