Naisten edustus tarvitsee ensi kauteen lisää pelaajia
NaisetJulkaistu: 30.03.2022 21.18

Naisten edustus tarvitsee ensi kauteen lisää pelaajia

SB Naantalin naisten edustus eli N1 on perustamisensa jälkeen neljässä kaudessa kivunnut kahta sarjaporrasta ylemmäs ja nyt viidennen kauden ollessa lopuillaan varmistanut paikkansa 2 divisioonaan ensi kaudeksi.

Joukkueen kotisivuilla olevassa joukkuekuvassa parin vuoden takaa pelaajia on paljon, mutta käytännössä emme tänä kautena saaneet enimmillään enää kuin kaksi kentällistä otteluihin. Pelaajistamme moni on viimeisten kahden kauden aikana muuttanut opiskelun perässä toiselle paikkakunnalle, jossa pelitkin jatkuvat ja aikanaan heidät toivottavasti vielä saadaan takaisinkin. Samanaikaisesti seuraan on perustettu naisten 2 joukkue josta seuran nuoret junnut ensisijaisesti hakevat lisäpelejä aikuisten sarjoihin vaikka on heitä edustukseenkin lainattu.

Tarvitsemme siis ensi kauteen kentällisen verran uusia pelaajia! Aktiivisia ja innokaita, joilla kuitenkin saa olla työ tai opiskelu ensisijaisena "lajina". Meidän myöhäisistä treeniajoista johtuen myös muille harrastuksille jää aikaa ja crossfit ym. treenit ehtii hyvin suorittaa ennen salivuoroa illalla:-)

Pelaaminen meillä on pahimmillaan maksanut 200€ VUODESSA. Sillä on saanut mahdollisuuden pariin treenikertaan viikossa, joskus vain yhden kerran, mutta innokkaimmat voivat käydä myös seuran 2 joukkueen treeneissä mukana.

Mikäli olet kiinnostunut niin tässä keväälläkin pelikauden jälkeen varmasti treenataan pieniä taukoja lukuunottamatta, mukaan saa tulla tsekkaamaan mikä on meininki ja valmennuksen taso. Ota ensin yhteyttä rami.lehtonen@a-eriksson.fi tai 0400 824 345.