Naiset, Suomisarja

SBS Tamppi - SB Naantali Naantali   2 - 2

Tampere, Tamppi Areena

Tiukkaa vääntöä viimeisille sekunneille saakka

Kotijoukkue Tamppi vastassa. Ensimmäinen erä hienoiseltaan meidän hallinnassa kunnes Amelia Alanne sai Jasmin Ruusolan roikkusyötön ylös josta maalivahdin alta harhautus 0-1 meille. Kiitos hyvän mailan! Meidän peli edelleen hermostunutta eikä syöttöjä anneta tai ne eivät mene kohdalleen.

Maalit tiukassa, pieni etu erässä meillä, mutta vastustajalla myös muutama unelmapaikka. Siirretyn rangaistuksen takia pelasimme 5 vs 6 useita kymmeniä sekunteja ja itse rangaistusta jäi 1.26 kolmannen alkuun. Alivoima meiltä jälleen todella hyvää sen lopuksi Piiu Vainio todella lähellä maalintekoa.

Ylivoiman jälkeen Tampilla vahva hetki. Sen jälkeen juuri kun oltiin manattu että kaikki vihellykset menee vastustajan eduksi me saimme ylivoiman. Ja ylivoimalla teimme myös maalin, Janina Sirola veti kaukaa maalille jossa Miina Laine teki vahvaa maskityötä ja pallo taisi mennä vastustajasta sisään.

Tamppi sai taas ylivoiman ja nyt onnistui myös kaventamaan. Lopusta tuli super jännä vastuksen ottaessa veskan pois ja tasoihin ne tuli. Ihan viime sekunneilla meidän maalissa hyvin palannut Mia Suominen sai vielä jänittyksen tappiin tullessa 10 metriä vastaan jalkapalloa pelaten. Karvas tasuri jäi käteen. Tuomari taso oli heikko, mailan läiskimen ei ollut rike mutta rehdit olka olkaa vasten tilanteet kyllä annettiin vastustajalle vapaalyönneiksi. Maassa sai pelata ja vihellykset tulivat myöhässä kun ”pilliin ei osuttu”.